TrailÖvik ska växa med Atea som huvudsponsor

Trailtävlingen TrailÖvik arrangeras av orienteringsklubben Skogslöparna
sedan 2010. Nu får tävlingen en nytändning i och med ett huvudsponsorskap från IT-företaget Atea, och döps om till Atea TrailÖvik. Tillsammans har man satt ett mål på 400 personer i deltagarantal inom tre år.

Att vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling av denna tävling och sätta den än mer på kartan gynnar både Skogslöparna som klubb och Örnsköldsvik som stad. Våra gemensamma ambitioner kring deltagarantalet är höga och vi ser fram emot att komma igång, säger Fredrik Östman som är Platschef på Atea i Örnsköldsvik.

Atea som bolag har en tradition av att stötta svensk idrottsverksamhet och uppmuntra till rörelse och fysisk aktivitet. På nationell nivå är man sponsorer till Svensk Friidrott sedan 2007. Internt driver man tävlingen Sverigestafetten för att motivera medarbetarna, i en i övrigt rätt stillasittande bransch, till ökad rörelse. I Örnsköldsvik har man tidigare sponsrat andra idrottsklubbar och ser nu fram emot att utvidga sitt
engagemang med trail-loppet som blir Atea i Örnsköldsviks enskilt största
idrottssponsring.

En naturupplevelse för alla

Atea TrailÖvik bjuder på unik natur och banan passerar bland annat världsarvet Höga Kusten. Den vackra rutten är även utmanande och hyllas av bland andra trail-proffset Andreas Svanebo och en av världens bästa orienterare, Helena Jansson (numera Bergman).
Loppet är dock lika uppskattat av vardagsmotionärer och av de små, då tävlingen anordnas även för barn och unga. På Skogslöparna gläds man åt
den extra styrfart som det årliga loppet nu får:

För Skogslöparna innebär sponsorskapet att vi får en möjlighet att fortsätta utveckla vår tävling och göra den ännu bättre och mer tillgänglig. Att Atea ingår samarbete med oss är väldigt positivt då det stöder vår satsning på barn och ungdoms verksamhet. Kul då det visar att vårt arbete med barn och ungdoms idrott ger resultat, säger Jonas Hälldal och Arvid Strandberg, Skogslöparnas tävlingsledare för Atea TrailÖvik

Läs mer om Atea TrailÖvik här: Atea TrailÖvik

#

Comments are closed

Facebook

6 days ago

TrailÖvik
Stort tack för att du deltog på Atea TrailÖvik!🙏Tack på förhand för att du svarar på vår enkät:docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezUq5ce26prBmlqusE3SCTBKheX9yBxXpFtiJ1bCERvhHKjA/viewformGenom att svara på den hjälper du oss att bli ännu bättre. Tack!🤗...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Så var årets Atea TrailÖvik genomfört och vi hälsar alla er fantastiska löpare varmt välkomna nästa år igen!🤩🏃‍♀️🏃🏃‍♂️🙌 Vi ses!👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TrailÖvik
Några filmer från de olika klasstarterna och ytterligare några bilder från tävlingen. Även tema Prispall. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik 2022 - album 2 - med foton på alla duktiga deltagare ... See MoreSee Less
View on Facebook