TrailÖvik ska växa med Atea som huvudsponsor

Trailtävlingen TrailÖvik arrangeras av orienteringsklubben Skogslöparna
sedan 2010. Nu får tävlingen en nytändning i och med ett huvudsponsorskap från IT-företaget Atea, och döps om till Atea TrailÖvik. Tillsammans har man satt ett mål på 400 personer i deltagarantal inom tre år.

Att vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling av denna tävling och sätta den än mer på kartan gynnar både Skogslöparna som klubb och Örnsköldsvik som stad. Våra gemensamma ambitioner kring deltagarantalet är höga och vi ser fram emot att komma igång, säger Fredrik Östman som är Platschef på Atea i Örnsköldsvik.

Atea som bolag har en tradition av att stötta svensk idrottsverksamhet och uppmuntra till rörelse och fysisk aktivitet. På nationell nivå är man sponsorer till Svensk Friidrott sedan 2007. Internt driver man tävlingen Sverigestafetten för att motivera medarbetarna, i en i övrigt rätt stillasittande bransch, till ökad rörelse. I Örnsköldsvik har man tidigare sponsrat andra idrottsklubbar och ser nu fram emot att utvidga sitt
engagemang med trail-loppet som blir Atea i Örnsköldsviks enskilt största
idrottssponsring.

En naturupplevelse för alla

Atea TrailÖvik bjuder på unik natur och banan passerar bland annat världsarvet Höga Kusten. Den vackra rutten är även utmanande och hyllas av bland andra trail-proffset Andreas Svanebo och en av världens bästa orienterare, Helena Jansson (numera Bergman).
Loppet är dock lika uppskattat av vardagsmotionärer och av de små, då tävlingen anordnas även för barn och unga. På Skogslöparna gläds man åt
den extra styrfart som det årliga loppet nu får:

För Skogslöparna innebär sponsorskapet att vi får en möjlighet att fortsätta utveckla vår tävling och göra den ännu bättre och mer tillgänglig. Att Atea ingår samarbete med oss är väldigt positivt då det stöder vår satsning på barn och ungdoms verksamhet. Kul då det visar att vårt arbete med barn och ungdoms idrott ger resultat, säger Jonas Hälldal och Arvid Strandberg, Skogslöparnas tävlingsledare för Atea TrailÖvik

Läs mer om Atea TrailÖvik här: Atea TrailÖvik

#

Comments are closed

Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Låt oss även presentera topp tre i de olika klasserna i årets Atea TrailÖvik 🙌Damer 6 km1. Alma Gyllroth, Hägglunds Ski Team 2. Kajsa Johansson, Hägglunds Ski Team 3. Ida Pauler, SkogslöparnaHerrar 6 km1. Axel Bjuggstam, ATEA2. Frans Lundberg, IFK Umeå 3. Martin Nilsson, Hägglunds Ski TeamDamer 12 km 1. Lena Mjörndal, Skogslöparna 2. Emma Anderbom, TTGU IF 3. Anna Olsson, Team Nordic TrailHerrar 12 km1. Marcus Fredriksson, Hudiksvall IF Skidor2. Anders Wallenius, Domsjö IF3. Oskar Strömberg, Hägglunds Ski Team Damer 22 km1. Helén Berggren - 2. Rebecka Eman, IF Friskis&Svettis3. Magdalena Österlund, IF Friskis&SvettisHerrar 22 km1. Joakim Persson, Highcoast.sc2. Daniel Granberg, Mellansel IF3. Stefan Sjölund, SkogslöparnaI årets Minitrail hade vi 35 tappra löpare, som verkligen utstrålade rörelseglädje🥰 Bra jobbat alla 👏👏...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik - starten 22 km ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik - starten för Minitrail ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Nu finns ett album med bilder från Atea TrailÖvik 2021👇www.facebook.com/media/set/?vanity=TrailOvik&set=a.6001178066619022Vinnarna av backpriset, Marcus Fredriksson och Emma Anderbom, kommer att få ett presentkort på Coop hemskickat till sig👌 Vi tackar återigen alla för ert deltagande och välkomnar er åter nästa år!🙏👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Tack alla ni som kom och sprang Atea TrailÖvik idag👏Fantastiskt bra kämpat och kul att se så många glada ansikten👌🤩Resultaten finns på www.ateatrailovik.se - in och kika!Här kommer några bilder från dagens tävling. Fler bilder kommer de närmaste dagarna👍...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook