Vi hoppades in i det längsta att kunna genomföra Atea TrailÖvik på det sätt som vi vill med tanke på det unika traillopp det är. Men pga att inga lättnader i lagar och rekommendationer när det gäller sammankomster på över 50 personer kommit från myndigheter och Riksidrottsförbundet gällande Covid-19 blir vi tyvärr tvungna att ställa in Atea TrailÖvik 2020.

Nu blickar vi framåt mot Atea TrailÖvik 2021 istället och hoppas på att suget efter att springa trail bara blir större!

Men naturligtvis finns banorna kvar och öppna för alla och vi hoppas att du tar dig ut i vår vackra miljö runt Själevad och fortsätter utmana dig själv! Se till att komma ut på ett fint pass och njut av naturen! Bästa stället just nu är ju att vara i skogen! Fast det har väl alltid varit bästa stället att vara på 

?

Vad innebär det för dig som anmält dig?

Alla anmälda deltagare kommer att få ett mail med information om vad som gäller, senast 14 augusti.

Vi hoppas att du har förståelse för vårt beslut och vi ses 2021 istället!

#

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 days ago

TrailÖvik
Du springer med pannlampa och låter reflexerna på TrailÖvik-skyltarna leda vägen🔦Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl dig via länken nedan👇120 kr oavsett distans.mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKHTrailÖvik Night Edition är en avskalad tävling i all sin enkelhet🙏och starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.För info så är sträckningarna desamma som på vår vanliga Atea TrailÖvik-tävling. Mer info om banorna finns på vår hemsida www.ateatrailovik.seVälkommen!...#trailovik #trailövik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #Upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #NightEdition ... Läs merSe Mindre
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Har du sprungit trail med pannlampa förut?🔦Om du har det så vet du att det är något alldeles speciellt🤩Om du inte har det - då är det läge att testa nu!🙌TrailÖvik Night Edition är en avskalad tävling i all sin enkelhet🙏där du låter reflexerna på TrailÖvik-skyltarna leda vägen i pannlampans sken.Vi låter höstmyskänslan infinna sig🥰 och efter banan kommer det finnas tända brasor på utvalda ställen🔥Välj mellan att gå, lunka eller springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl dig via länken nedan👇120 kr oavsett distans.mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKHStarten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #Upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #NightEdition ... Läs merSe Mindre
View on Facebook