Atea TrailÖvik 2020 ställs in på grund av Covid-19

Atea TrailÖvik 2020 ställs in på grund av Covid-19

Vi hoppades in i det längsta att kunna genomföra Atea TrailÖvik på det sätt som vi vill med tanke på det unika traillopp det är. Men pga att inga lättnader i lagar och rekommendationer när det gäller sammankomster på över 50 personer kommit från myndigheter och Riksidrottsförbundet gällande Covid-19 blir vi tyvärr tvungna att ställa in Atea TrailÖvik 2020.

Nu blickar vi framåt mot Atea TrailÖvik 2021 istället och hoppas på att suget efter att springa trail bara blir större!

Men naturligtvis finns banorna kvar och öppna för alla och vi hoppas att du tar dig ut i vår vackra miljö runt Själevad och fortsätter utmana dig själv! Se till att komma ut på ett fint pass och njut av naturen! Bästa stället just nu är ju att vara i skogen! Fast det har väl alltid varit bästa stället att vara på 

?

Vad innebär det för dig som anmält dig?

Alla anmälda deltagare kommer att få ett mail med information om vad som gäller, senast 14 augusti.

Vi hoppas att du har förståelse för vårt beslut och vi ses 2021 istället!