Vi hoppades in i det längsta att kunna genomföra Atea TrailÖvik på det sätt som vi vill med tanke på det unika traillopp det är. Men pga att inga lättnader i lagar och rekommendationer när det gäller sammankomster på över 50 personer kommit från myndigheter och Riksidrottsförbundet gällande Covid-19 blir vi tyvärr tvungna att ställa in Atea TrailÖvik 2020.

Nu blickar vi framåt mot Atea TrailÖvik 2021 istället och hoppas på att suget efter att springa trail bara blir större!

Men naturligtvis finns banorna kvar och öppna för alla och vi hoppas att du tar dig ut i vår vackra miljö runt Själevad och fortsätter utmana dig själv! Se till att komma ut på ett fint pass och njut av naturen! Bästa stället just nu är ju att vara i skogen! Fast det har väl alltid varit bästa stället att vara på 

?

Vad innebär det för dig som anmält dig?

Alla anmälda deltagare kommer att få ett mail med information om vad som gäller, senast 14 augusti.

Vi hoppas att du har förståelse för vårt beslut och vi ses 2021 istället!

#

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Låt oss även presentera topp tre i de olika klasserna i årets Atea TrailÖvik 🙌Damer 6 km1. Alma Gyllroth, Hägglunds Ski Team 2. Kajsa Johansson, Hägglunds Ski Team 3. Ida Pauler, SkogslöparnaHerrar 6 km1. Axel Bjuggstam, ATEA2. Frans Lundberg, IFK Umeå 3. Martin Nilsson, Hägglunds Ski TeamDamer 12 km 1. Lena Mjörndal, Skogslöparna 2. Emma Anderbom, TTGU IF 3. Anna Olsson, Team Nordic TrailHerrar 12 km1. Marcus Fredriksson, Hudiksvall IF Skidor2. Anders Wallenius, Domsjö IF3. Oskar Strömberg, Hägglunds Ski Team Damer 22 km1. Helén Berggren - 2. Rebecka Eman, IF Friskis&Svettis3. Magdalena Österlund, IF Friskis&SvettisHerrar 22 km1. Joakim Persson, Highcoast.sc2. Daniel Granberg, Mellansel IF3. Stefan Sjölund, SkogslöparnaI årets Minitrail hade vi 35 tappra löpare, som verkligen utstrålade rörelseglädje🥰 Bra jobbat alla 👏👏...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik - starten 22 km ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik - starten för Minitrail ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Nu finns ett album med bilder från Atea TrailÖvik 2021👇www.facebook.com/media/set/?vanity=TrailOvik&set=a.6001178066619022Vinnarna av backpriset, Marcus Fredriksson och Emma Anderbom, kommer att få ett presentkort på Coop hemskickat till sig👌 Vi tackar återigen alla för ert deltagande och välkomnar er åter nästa år!🙏👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Tack alla ni som kom och sprang Atea TrailÖvik idag👏Fantastiskt bra kämpat och kul att se så många glada ansikten👌🤩Resultaten finns på www.ateatrailovik.se - in och kika!Här kommer några bilder från dagens tävling. Fler bilder kommer de närmaste dagarna👍...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook