Knyt skorna, värm upp benen och ladda inför att springa Atea TrailÖvik nu till hösten!🏃‍♀️🏃‍♂️Fjolårets tävling fick läggas på is, liksom mycket annat på grund av pandemin. Men i år blir tävlingen av!🙌 Du som köpte startplats till fjolårets tävling har din plats säkrad, precis som utlovat. Datum och tid kommer att meddelas inom kort, så håll utkik. Fram till dess – ladda upp inför loppet!💪

#

Comments are closed

Facebook

4 days ago

TrailÖvik
SAVE THE DATE🗓Lördagen 18 september 2021 är det dags för Atea TrailÖvik 🏃‍♀️🏃OM det är så att du inte redan är anmäld från förra året😉, så gå in och anmäl dig redan nu😀🙌 på hemsidan ateatrailovik.se ...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #skogslöparna #skogsloparna #atea #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ...
View on Facebook

2 months ago

TrailÖvik
TrailÖvik ...
View on Facebook

2 months ago

TrailÖvik
TrailÖviks omslagsfoto ...
View on Facebook

2 months ago

TrailÖvik
Knyt skorna, värm upp benen och ladda inför att springa Atea TrailÖvik nu till hösten!🏃‍♀️🏃‍♂️Fjolårets tävling fick läggas på is, liksom mycket annat på grund av pandemin. Men i år blir tävlingen av!🙌 Du som köpte startplats till fjolårets tävling har din plats säkrad, precis som utlovat.Datum och tid kommer att meddelas inom kort, så håll utkik. Fram till dess - ladda upp inför loppet!💪...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ...
View on Facebook

12 months ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik 2020 ställs in på grund av Covid-19Vi hoppades in i det längsta att kunna genomföra Atea TrailÖvik på det sätt som vi vill med tanke på det unika traillopp det är. Men pga att inga lättnader i lagar och rekommendationer när det gäller sammankomster på över 50 personer kommit från myndigheter och Riksidrottsförbundet gällande Covid-19 blir vi tyvärr tvungna att ställa in Atea TrailÖvik 2020.Nu blickar vi framåt mot Atea TrailÖvik 2021 istället och hoppas på att suget efter att springa trail bara blir större!Men naturligtvis finns banorna kvar och öppna för alla och vi hoppas att du tar dig ut i vår vackra miljö runt Själevad och fortsätter utmana dig själv! Se till att komma ut på ett fint pass och njut av naturen! Bästa stället just nu är ju att vara i skogen! Fast det har väl alltid varit bästa stället att vara på 🙂Vad innebär det för dig som anmält dig?Alla anmälda deltagare kommer att få ett mail med information om vad som gäller, senast 14 augusti.Vi hoppas att du har förståelse för vårt beslut och vi ses 2021 istället! ...
View on Facebook