Våra fantastiska funktionärer är i full gång med att snitsla upp banorna för Atea TrailÖvik och det är klart om några dagar👌
Det betyder att det är fritt fram att träna och nöta in banan du är anmäld till fram tills att startskottet smäller den 18 september😀
Kartor finns i brevlådan vid elljusspårets start vid Skogslöparstugan, Nordhemsvägen 41 i Själevad.
Vi vill uppmärksamma dig på att det kan förekomma älgjakt i området, så att du vidtar försiktighet vid dina träningstillfällen.
Pssst… det finns fortfarande möjlighet till efteranmälan om du inte redan har anmält dig! Vem vill du dela upplevelsen med? Dela, tagga och anmäl er på www.ateatrailovik.se
.
.
.
#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge

#

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

3 months ago

TrailÖvik
Vi finns på Intersport idag fredag kl.16-18, samt imorgon lördag kl.11-15. Välkommen att komma och snacka med oss! ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

TrailÖvik
Glad Påsk önskar Atea TrailÖvik! 🐣...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

TrailÖvik
ANMÄLNINGARNA HAR BÖRJAT RULLA IN! 🙌🙌 In och anmäl dig du också! 👇www.mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/KZXRJZDYDNIKVJSEZKVälj mellan 6 km, 12 km och 22 km (eller 2 km för den som är 10 år eller yngre).Varmt välkommen den 10 september 2022 att springa Atea TrailÖvik - en trail-tävling för alla🏃🏃‍♂️🏃‍♀️..#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

TrailÖvik
ANMÄLAN ÄR ÖPPEN! Woop woop🙌🙌In och anmäl dig redan idag så att du står på startlinjen den 10 september 2022👇www.mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/KZXRJZDYDNIKVJSEZKSom alla vet är delad tävlingsglädje dubbel tävlingsglädje - så pusha dina vänner och bekanta att anmäla sig de också😀Vi ses den 10 september då du får njuta av löpning på stig, i skog och på rena hällar - det vi kallar true trail🏃‍♀️🏃🏃‍♂️...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik 10 september 2022-En trailtävling för alla🏃🏃‍♂️🏃‍♀️Anmälan öppnar den 1 april!Lägg in en påminnelse och gå in och anmäl dig då! Länk i bio....#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook