Nu finns PM med viktig info om Atea TrailÖvik 2021

PM-Atea-Trail-Ovik-2021.pdf

#

Comments are closed

Facebook
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

3 months ago

TrailÖvik
Vi finns på Intersport idag fredag kl.16-18, samt imorgon lördag kl.11-15. Välkommen att komma och snacka med oss! ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

TrailÖvik
Glad Påsk önskar Atea TrailÖvik! 🐣...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

TrailÖvik
ANMÄLNINGARNA HAR BÖRJAT RULLA IN! 🙌🙌 In och anmäl dig du också! 👇www.mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/KZXRJZDYDNIKVJSEZKVälj mellan 6 km, 12 km och 22 km (eller 2 km för den som är 10 år eller yngre).Varmt välkommen den 10 september 2022 att springa Atea TrailÖvik - en trail-tävling för alla🏃🏃‍♂️🏃‍♀️..#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

TrailÖvik
ANMÄLAN ÄR ÖPPEN! Woop woop🙌🙌In och anmäl dig redan idag så att du står på startlinjen den 10 september 2022👇www.mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/KZXRJZDYDNIKVJSEZKSom alla vet är delad tävlingsglädje dubbel tävlingsglädje - så pusha dina vänner och bekanta att anmäla sig de också😀Vi ses den 10 september då du får njuta av löpning på stig, i skog och på rena hällar - det vi kallar true trail🏃‍♀️🏃🏃‍♂️...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik 10 september 2022-En trailtävling för alla🏃🏃‍♂️🏃‍♀️Anmälan öppnar den 1 april!Lägg in en påminnelse och gå in och anmäl dig då! Länk i bio....#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook