🚍

Om du kommer med buss eller tåg till Övik så har du möjlighet att boka transport från resecentrum till Atea TrailÖvik 10 september 2022.

Gå in på länken nedan för att boka👇

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdmY…/viewform

Avfärd från resecentrum till tävlingen ca kl.10:30.

Återresa från tävlingen till resecentrum ca kl.15:30.

Kostnad 100 kr/person (tur & retur ingår). Betalas med swish vid påstigning på minibussen vid resecentrum.

Vi meddelar dig som bokat transport exakta tider och mer information via mejl när det närmar tävlingsdagen.

Har du funderingar? Tveka inte att höra av dig via mejl till info@trailovik.se

Varmt välkommen!😀

#

Comments are closed

Facebook

1 week ago

TrailÖvik
Stort tack för att du deltog på Atea TrailÖvik!🙏Tack på förhand för att du svarar på vår enkät:docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezUq5ce26prBmlqusE3SCTBKheX9yBxXpFtiJ1bCERvhHKjA/viewformGenom att svara på den hjälper du oss att bli ännu bättre. Tack!🤗...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TrailÖvik
Så var årets Atea TrailÖvik genomfört och vi hälsar alla er fantastiska löpare varmt välkomna nästa år igen!🤩🏃‍♀️🏃🏃‍♂️🙌 Vi ses!👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TrailÖvik
Några filmer från de olika klasstarterna och ytterligare några bilder från tävlingen. Även tema Prispall. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik 2022 - album 2 - med foton på alla duktiga deltagare ... See MoreSee Less
View on Facebook