Nu finns PM med viktig info om Atea TrailÖvik 2022.

http://trailovik.se/wp-content/uploads/2022/09/PM-Atea-Trail-A_vik-2022.pdf

#

Comments are closed

Facebook

2 months ago

TrailÖvik
Vilken kväll vi fick🤩👌🙌Med marschaller, eldar efter banan, pannlampor i mörkret och er deltagares fantastiska humör och inställning kunde det inte bli bättre👏👏Stort tack till alla ni som kom och sprang Atea TrailÖvik Night Edition🙏Resultat finns nu ute på vår hemsida www.ateatrailovik.se 💻...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

TrailÖvik
Ikväll går Atea TrailÖvik Night Edition av stapeln, tjoho!🙌100 kr oavsett distans som swishas när du hämtar ut din nummerlapp ikväll, mellan kl.18:00-18:45. Det går även att anmäla sig på plats under den tiden om du inte gjort det tidigare via länken nedan👇docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtQ-YIfm4YQek2xUc2Uye2MuhPjaz0fsvX1u-Hh_jV6ctDBA/viewformViktigt att du bär nummerlappen synligt på magen.Tävlingsledningen sköter tidtagningen via en app. Det enda du behöver göra är att gå, lunka eller springa och njuta av banan🏃‍♀️🏃‍♂️🥰Starten går för både 6 km och 12 km kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.PM med all information du behöver inför loppet finns på vår hemsida www.ateatrailovik.se 💻Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

TrailÖvik
Har du sprungit trail med pannlampa förut?🔦 Om du har det så vet du att det är något alldeles speciellt🤩 Om du inte har det - då är det läge att testa nu!🙌Atea TrailÖvik Night Edition är en avskalad tävling i all sin enkelhet🙏där du låter reflexerna på TrailÖvik-skyltarna leda vägen i pannlampans sken.Vi låter höstmyskänslan infinna sig🥰 och efter banan kommer det finnas tända brasor på utvalda ställen🔥Välj mellan att gå, lunka eller springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl dig via länken nedan👇docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtQ-YIfm4YQek2xUc2Uye2MuhPjaz0fsvX1u-Hh_jV6ctDBA/viewform100 kr oavsett distans som swishas när du hämtar ut din nummerlapp på tävlingskvällen.Starten går för både 6 km och 12 km tisdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Mer info finns i ett PM på vår hemsida www.ateatrailovik.se 💻...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

TrailÖvik
Nu finns PM med allt du behöver veta inför Atea TrailÖvik Night Edition ute på vår hemsida www.ateatrailovik.se 🙌Läs igenom PM, ladda pannlampan och så ses vi på tisdag kväll!🤩...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
View on Facebook