Trail för alla!

Atea TrailÖvik – riktig trail för alla!

TrailÖvik Atea TrailÖvik är loppet för dig som vill ha ett riktigt trailupplevelse i storslagen natur. Med 4 olika banor finns det ett lopp som passar alla, oavsett ambition, erfarenhet och förutsättning.

Du kan välja mellan 3 olika banlängder, 6 km, 12 km eller 22 km och oavsett vilket lopp du väljer så vill vi ge dig en utmaning i riktigt fin trailterräng. För dom allra yngsta finns även Mini trailen på 2 km som passar alla barn under 10 år.
Atea TrailÖvik är vad vi kallar ett ”truetrail” lopp där hela sträckan går på stigar, elljuspår eller i obanad terräng. Som löpare kommer du att få uppleva stigar som går genom urskog och över bäckraviner, myrmark och fina hällmarker.

Terrängen längs banan har lovordas av motionärer såväl som trail-proffset Andreas Svanebo. Helena Jansson (numer Bergman), en av världens bästa orienterare, berömde banan så här: ”det är så här trail-terräng ska vara!”

På Atea TrailÖvik dras inga rep, så ovsett om du vill springa fort eller ta det lugnare och njuta lite extra av naturen och dom fina vyerna över världsarvet Höga Kusten så är Atea TrailÖvik loppet för dig.

Varmt välkommen till Höga Kusten och Atea TrailÖvik den 1 juli 2023! Anmäl Dig här!