Våra fantastiska funktionärer är i full gång med att snitsla upp banorna för Atea TrailÖvik och det är klart om några dagar👌
Det betyder att det är fritt fram att träna och nöta in banan du är anmäld till fram tills att startskottet smäller den 18 september😀
Kartor finns i brevlådan vid elljusspårets start vid Skogslöparstugan, Nordhemsvägen 41 i Själevad.
Vi vill uppmärksamma dig på att det kan förekomma älgjakt i området, så att du vidtar försiktighet vid dina träningstillfällen.
Pssst… det finns fortfarande möjlighet till efteranmälan om du inte redan har anmält dig! Vem vill du dela upplevelsen med? Dela, tagga och anmäl er på www.ateatrailovik.se
.
.
.
#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge

#

Comments are closed

Facebook

4 weeks ago

TrailÖvik
Låt oss även presentera topp tre i de olika klasserna i årets Atea TrailÖvik 🙌Damer 6 km1. Alma Gyllroth, Hägglunds Ski Team 2. Kajsa Johansson, Hägglunds Ski Team 3. Ida Pauler, SkogslöparnaHerrar 6 km1. Axel Bjuggstam, ATEA2. Frans Lundberg, IFK Umeå 3. Martin Nilsson, Hägglunds Ski TeamDamer 12 km 1. Lena Mjörndal, Skogslöparna 2. Emma Anderbom, TTGU IF 3. Anna Olsson, Team Nordic TrailHerrar 12 km1. Marcus Fredriksson, Hudiksvall IF Skidor2. Anders Wallenius, Domsjö IF3. Oskar Strömberg, Hägglunds Ski Team Damer 22 km1. Helén Berggren - 2. Rebecka Eman, IF Friskis&Svettis3. Magdalena Österlund, IF Friskis&SvettisHerrar 22 km1. Joakim Persson, Highcoast.sc2. Daniel Granberg, Mellansel IF3. Stefan Sjölund, SkogslöparnaI årets Minitrail hade vi 35 tappra löpare, som verkligen utstrålade rörelseglädje🥰 Bra jobbat alla 👏👏...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik - starten 22 km ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

TrailÖvik
Atea TrailÖvik - starten för Minitrail ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

TrailÖvik
Nu finns ett album med bilder från Atea TrailÖvik 2021👇www.facebook.com/media/set/?vanity=TrailOvik&set=a.6001178066619022Vinnarna av backpriset, Marcus Fredriksson och Emma Anderbom, kommer att få ett presentkort på Coop hemskickat till sig👌 Vi tackar återigen alla för ert deltagande och välkomnar er åter nästa år!🙏👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

TrailÖvik
Tack alla ni som kom och sprang Atea TrailÖvik idag👏Fantastiskt bra kämpat och kul att se så många glada ansikten👌🤩Resultaten finns på www.ateatrailovik.se - in och kika!Här kommer några bilder från dagens tävling. Fler bilder kommer de närmaste dagarna👍...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
View on Facebook